Sponsoring

De opbrengst van onze acties wordt integraal geschonken aan de Warmste Week van Studio Brussel. Het goede doel dat we daarvoor uitkiezen is Kom op tegen Kanker.

De vorige edities waren mede een groot succes dankzij de steun van onze gulle sponsors. Ook nu zijn we op zoek naar sponsoring. Want hoe groter de cheque die we aan het eind van de actie kunnen overhandigen, hoe meer troeven we uiteindelijk met z’n allen in handen hebben om kanker te verslaan!

Wij zijn o.a. op zoek naar sponsoring voor de prijzentafel van de quiz, gadgets voor de goodiebags van de lopers … Ook een rechtstreekse gift is mogelijk via het rekeningnummer van linde<<Boom, BE83 7370 4853 6015.

Fiscale attesten kunnen helaas niet worden gegeven; voor een attest van sponsoring (eventueel voor in je boekhouding) kan daarentegen wel worden gezorgd. Indien je een attest wenst, gelieve ons de nodige gegevens te bezorgen.

Wil je deze actie op een of andere manier ondersteunen? Geef het dan door via E sponsoring@lindeboomretie.be en we bekijken samen welke mogelijkheden er zijn!

Terug naar home