Ren for life

Ben je sportief en heb je enkele sportieve mensen in je omgeving? Stel dan een ploeg samen en schrijf je in voor deze sportieve uitdaging! Dit jaar is het aantal deelnemers per ploeg onbeperkt. De totale afstand tussen Wachtebeke en de lindeboom bedraagt ongeveer 115 km en dient onder de teamleden verdeeld te worden. De bedoeling is dat er telkens minstens 1 iemand van het team loopt. Onderweg zijn er vaste stopplaatsen voorzien waar de teamleden elkaar mogen aflossen. De afstand tussen deze wisselposten varieert van 4 tot 10 km. Omdat er samen in 1 groep gelopen wordt, zal er een tempo aangehouden worden van ongeveer 10 km/u.

De eerste lopers vertrekken rond 09.00 u. in Wachtebeke, de aankomst van alle lopers is voorzien tussen 21.00 u. en 22.00 u. aan de Retiese lindeboom.

Traject linde<<Boom 2018

De teamleden zorgen zelf voor vervoer naar Wachtebeke en de verplaatsingen tussen de verschillende wisselpunten.

Wisselpunten linde<<Boom 2018

Op die manier heb je de coördinaten van de verschillende wisselpunten steeds bij de hand. Een handig document om bijvoorbeeld in je auto te leggen.

Overtuigd?

Schrijf je ploeg dan in via dit inschrijvingsformulier.

Elke deelnemer betaalt 25,00 EUR via BE83 7370 4853 6015. In ruil hiervoor steun je uiteraard ons goede doel, maar krijg je ook een uniek fluohesje en een leuke goodiebag.

De presentatie van de infoavond van woensdag 12 december ’18 met alle praktische details vind je hier terug.

Terug naar home